COSTA DEL SOL


ANDALUSIË: HET BESTE VAN SPANJE


Andalusië is een van de meest favoriete bestemmingen sinds jaren, niet alleen vanwege het heerlijke microklimaat en het prachtige landschap, maar ook vanwege de ongedwongen levensstijl, de hoge kwaliteit van leven, etc. Andalusië is de "moeder" van de Spaanse folklore met flamenco en stierenvechten. Hier werden mythen zoals Don Juan en Carmen geboren. Kort samengevat: een regio met grote tradities en trouwe cutuur.
COSTA DEL SOL - COSTA DEL GOLF - STRAND & SNEEUW

'Costa del Sol': De zuidelijke kust van Spanje staat bekend als de Costa del Sol en is een zeer hoogwaardige en gewilde regio voor mensen van over de hele wereld die een tweede huis bezitten. Deze Costa del Sol heeft gemiddeld 320 dagen zon per jaar en verdient terecht haar naam. De vele kilometers zandstrand, het heerlijke subtropische microklimaat, de milde Middellandse Zee, de uitgebreide sport- en recreatiemogelijkheden, de ontspannen sfeer, de uitstekende restaurants en de hoge levenskwaliteit zijn voldoende redenen om deze Costa te bezoeken of er semi-permanent te willen wonen. Een all-year-resort op z'n best!

'Costa del Golf': Met meer dan 60 golfbanen en resorts is Malaga en de Costa del Sol de leider in golfreizen binnen Europa. Vier van hen staan in de top 10. Daarom heeft deze regio ook de bijnaam gekregen 'Costa del Golf'. U vindt hier de grootste concentratie aan golfbanen in heel Europa en samen met het bijzondere klimaat biedt het golfers het hele jaar door te kunnen sporten. Naast 18-hole golfbanen treft u ook 9-hole banen aan om iedere golfer tegemoet te komen.

'Strand & Sneeuw': Ooit bij stilgestaan om in de wintermaanden te genieten van de combinatie van zon, strand en sneeuw? De Sierra Nevada: in de ochtend op de besneeuwde toppen skiën en na de lunch relaxen op het strand. Binnen twee uur autorijden vanaf de Costa kunt u genieten van alle skiafdalingen vanaf eind november tot eind april! Dit gebied werd in 1996 beroemd door de Wereldkampioenschappen Ski met meer dan 95 km aan afdalingen. Een absolute MUST en niet alleen voor skifanatici: naast skiën kunt u ook genieten van langlaufen, snowboard, wandelen, avontuurlijke hondensleetochten, etc.

Kortom, als u op zoek bent naar de perfecte plek onder de zon, dan is het hier aan de Costa del Sol. Waar anders?


10 REDENEN OM HIER TE KOPEN


1. Beste Klimaat in Europa
Een toplocatie. De omringende bergen bieden een uniek, subtropisch micro-klimaat dat zich vooral rond Marbella concentreert. Het brengt warm weer gedurende het grootste deel van het jaar en dat zorgt voor bijna 320 dagen stralende zon.

2. Hoge Kwaliteit van Leven
Dankzij het heerlijke klimaat, de zee-lucht-ruimte en rust. Mensen kunnen hier doen wat ze willen en ze kunnen zijn wie ze zijn, zonder restricties in een stijlvolle, internationale atmosfeer.

3. Gastvrijheid van de Malagueños

4. Schoonheid, Kunst & Cultuur, Entertainment
De bergen, olijfboomgaarden, witte zandstranden, musea, kunstgalerijen, traditionele muziek en dans, flamenco, stiergevechten, de Spaanse keuken, sport- en recreatie-evenementen, golf, tennis, een combinatie van sneeuw en strand, watersport faciliteiten, nachtleven, etc.

5. Lagere Kosten van Levensonderhoud
Vergeleken met de rest van Noord-Europa.

6. Georganiseerde Infrastructuur
Het bereiken van de Costa del Sol is eenvoudig: met het vliegtuig (de luchthaven van Malaga), auto (tolwegen, kustweg A-7) en de trein.

7. Hoge Kwaliteit van de Gezondheidszorg
De gezondheidszorg staat hoog aangeschreven. Elk jaar wordt Spanje hoog gerangschikt door de World Health Organization.

8. Faciliteiten
Voorzieningen zoals scholen en ziekenhuizen zijn belangrijk voor de mensen die er deels of permanent wonen. Er is een grote, continu groeiende internationale gemeenschap (Italianen, Fransen, Duitsers, Engelsen, Amerikanen, Belgen, Scandinaviers, etc.) met eigen sociale clubs waar u zich bij aan kunt sluiten.

9. Goede Financiële Investering

10. Conclusie
De Costa del Sol. Waar anders?

Casa-Carina: De aankoop-adviseur voor uw Spaanse casa